“L’estudi no es mesura pel número de pagines llegides en una nit, ni per la quantitat de llibres llegits en un semestre. Estudiar no és un acta de consumir idees, sinó de crear-les i recrear-les.” (Paulo Freire)

dissabte, 1 de desembre del 2012

VALORS HUMANS


Després de tanta feina, l’altre dia per fi vam presentar el vídeo de identitat i territori. Un vídeo motivador que tractava sobre els valors humans. La intenció del vídeo era educativa i per tant, vam creure que era interessant que els nens tinguessin més en compte els valors ja que avui dia s’estan perden i es tenen més en compte els antivalors.

A la primera part del vídeo intentem mostrar un parell de situacions on estan presents els antivalors. Escenes en blanc i negre i amb una música impactant perquè el nen reaccioni. Després, retrocedim perquè els nens vegin que està malament. I a continuació, els hi mostrem el que esta bé, els valors humans amb una música que parla sobre un món millor i en color. Hi ha molts valors i vam haver de fer una tria. Vam escollir els que creiem més importants; responsabilitat, saber perdre, empatia, alegria, tendresa, amistat, solidaritat, paciència, esforç, sinceritat, valor, gratitud i llibertat.

Nosaltres estem molt contentes amb el treball fet i esperem que els hi hagi agradat tant als companys com als professors. Afegir, també, que fer un vídeo és molt enriquidor i divertit. I que esperem fer més sovint. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada